Megrendelést, és annak módosítását kizárólag írásos formában tudjuk elfogadni. 

A megrendelést csak akkor áll módunkban elfogadni, ha azt aláírva postai vagy elektronikus úton visszajuttatják.

A megrendelési szándékát kérjük legalább egy héttel előre jelezze!
A fizetés két részletben történik. A teljes bérleti díj 25%-át kell foglalóként megfizetni megrendeléskor.
A fennmaradó összeget legkésőbb a szolgáltatás megkezdéséig kell rendezni.
A megrendelés lemondását, dátumváltoztatását csak a szolgáltatás megkezdése előtt 1 hónappal áll módunkban térítésmentesen elfogadni. Abban az esetben, ha a lemondás 1 hónapon belül történik a bérlést megkezdődően, a bérleti díj 25 %-a vissza nem térítendő.

A járművek kizárólag saját sofőreinkkel vehetők igénybe.
Minden megkezdett óra egy teljes órának számít.
A gépkocsikban tilos a dohányzás!

Az autók bérlése esküvőkre min. 3 óra. Ez az alapár max. 50 megtett km-re értendő, további km. díj 230,- Ft + Áfa /km.

Esküvőtől eltérő (városnézés, szülinap, leánybúcsú, ballagás, fotózás, egyéb rendezvény) esetén kérjen árajánlatot az „Árajánlat kérése” menüpontban, vagy valamely elérhetőségünk egyikén.

Előre nem látható (baleset, műszaki hiba, defekt, az autó időközbeni eladása) vis major esetén csereautót biztosítunk, viszont a hasonlóságot nem tudjuk garantálni.
Abban az esetben, ha az előre nem látható esemény a kiállási helyre való úton történik, a foglaló előlegnek tekintendő és visszafizetésre kerül a megrendelőnek.
Sürgős szükség esetén (baleset, műszaki hiba, törés, extrém időjárási körülmények stb.) 72 órával a szolgáltatást megelőzően a megrendelést írásban mindenféle jogkövetkezmény nélkül jogunkban áll lemondani, ebben az esetben is a foglaló előlegnek tekintendő és visszajár a megrendelőnek.
Műszaki hiba esetén csereautót tudunk biztosítani, de nem garantáljuk a teljes, akár a részleges hasonlóságot.
Ha az igénybevétel időtartama alatt a gépjárműben olyan kár keletkezik, amelyet a szolgáltatást igénylő személy vagy hozzátartozója okozott, a felmerülő költségek a megrendelőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni.

A bérlési idő a kiálláskor (az igényelt időpontban és helyszínen) kezdődik, és akkor végződik, mikor a megrendelő már nem tart igényt a kocsira és a bérleti díjat megfizette. A megtett távolság a telephelytől kiindulva az oda való visszaérkezésig tart.

A gépkocsivezető belátása szerint megtagadhatja a súlyosan rongált, a sáros, a földes utakra való behajtást. A jármű közlekedésére a KRESZ szabályai érvényesek és betartandóak.

A bérlő tudomásul veszi, hogy az eseményen fényképfelvételek készülhetnek, melyet a szolgáltató korlátlanul használhat marketing céllal. Amennyiben a bérlő ehhez nem járul hozzá, kérjük, előre jelezze!